Kom je in actie voor de NCFS?

Honderden mensen kwamen de afgelopen jaren in actie om geld in te zamelen voor de NCFS. Dankzij hen heeft de NCFS grote stappen kunnen zetten in het onderzoek naar Cystic Fibrosis. Voor een groot aantal mensen met CF is er veel veranderd in de kwaliteit van hun leven. 

Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte) is helaas nog steeds een ongeneeslijke, erfelijke ziekte. Op dit moment zijn er ongeveer 1500 mensen met CF in Nederland, waarvan 600 kinderen. De helft van hen wordt niet ouder dan 45-50 jaar. Wil je ook je steentje bijdragen om dit te veranderen? Kom dan in actie! Wij helpen je graag verder. 

Je maakt hier eenvoudig je persoonlijke actiepagina waar je je eigen motivatie en foto kunt plaatsen. Via je social media contacten deel je je pagina zodat iedereen in je omgeving weet dat je voor de NCFS een actie gaat doen. Zo kunnen mensen je heel gemakkelijk steunen en sponsoren. Je vindt hier ook tips voor je actie, handige tools of je krijgt inspiratie door de andere acties op de site. Dus of je nu een sportieve actie op touw zet, spulletjes verkoopt, geld in plaats van cadeaus vraagt bij een feestje, je kunt voor alles wat je bedenkt een pagina aanmaken.

Help je mee? Start je actie! 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar Trudy van de Veen.  

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Afgeronde acties in januari 2021

19-01-2021 | 16:04 In dit nieuwe jaar hopen we dat alles beter mag gaan en we steeds meer het 'gewone' leven in kunnen in goede gezondheid, want dat is het allerbelangrijkste. En natuurlijk hopen we dan ook dat de acties en evenementen weer op gang kunnen komen. Voor de gezelligheid en de fun, maar ook om weer geld in te kunnen zamelen voor mensen met CF. Gelukkig zijn er ook in deze tijd mensen die zich inzetten voor de NCFS, op welke manier dan ook, want dat blijft hard nodig. Heel veel dank daarvoor!  Wil je ook (online) in actie komen? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen.   Hockeyclub Pinoké voor CF€ 500,00Meiden van C2 Pinoké Smart Roadster Zeeland 2020 plus luiaardverkoop€ 2.207,00Familie Luwema/Rademacher Gift n.a.v. verjaardag van oma CF-kinderen€ 50,00Mevrouw M. de Koning-Mineur In plaats van kerstkaarten versturen€ 40,00J.C.C. Retera     Opbrengst oud ijzer 4e kw. 2020€ 1.500,00Familie van Muijlwijk Verkoop postzegels€ 72,90Postzegelvereniging Volkel-Uden     CF fietsrit Amber€ 3.160,00Marjan van der Voet In plaats van kerstkaarten versturen € 50,00De heer Jan de Kort     Opbrengst kransen en bloemstukje€ 350,00Jennie Polinder     Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden of ter nagedachtenis. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht.  Ter nagedachtenis aan Jeanine Spitters€ 100,00Mirjam van der Eerden     
Lees meer
Bekijk alle
€ 34

Anoniem

27-02-2021 | 22:15 Aan: Zelf gehaakte knuffels