Luiaards verkopen bij je actie!

Ken je Bobbie en Charlie al? Deze leuke luiaards zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en lichtgrijs. Organiseer je een actie waarbij je de luiaards kunt verkopen? Of misschien sta je binnenkort wel op een markt of braderie. De luiaards zijn er graag bij! Een luiaard kost € 9,50, waarvan tweederde naar de NCFS gaat. 

Bobbie en Charlie voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf nul jaar en wasbaar in de wasmachine. 

Ze worden geleverd in dozen van 32 stuks: 16 lichtgrijze en 16 bruine, een doos kost € 304. Je hoeft de luiaards niet vooruit te betalen aan de NCFS. Als je aangeeft wanneer je denkt de luiaards verkocht te hebben, ontvang je de factuur daarna. Knuffels die niet zijn verkocht kun je terug sturen aan de NCFS. Deze worden dan in mindering op de factuur gebracht. Wil je meer weten? Mail naar Trudy van de Veen

Wil je luiaards bestellen? Ga dan naar deze pagina.

Wil je Bobbie of Charlie los bestellen? Houd er dan rekening mee dat er € 7,50 verzendkosten in rekening worden gebracht.