Luiaards verkopen bij je actie!

 

Ken je Bobbie en Charlie al? Deze leuke luiaards zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en lichtgrijs. Organiseer je een actie waarbij je de luiaards kunt verkopen? Of misschien sta je binnenkort wel op een markt of braderie. De luiaards zijn er graag bij! Een luiaard kost € 7,50, waarvan € 5 naar de NCFS gaat. Rechts op deze pagina vind je downloads voor een poster in A3 en A4 formaat die je kunt gebruiken bij de verkoop. 

Bobbie en Charlie voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf nul jaar en wasbaar in de wasmachine. 

Je kunt de luiaards bestellen via het online bestelformulier. Ze worden geleverd in dozen van 32 stuks: 16 lichtgrijze en 16 bruine. Je hoeft de luiaards niet vooruit te betalen aan de NCFS. Als je aangeeft wanneer je denkt de luiaards verkocht te hebben, ontvang je de factuur daarna. Knuffels die niet zijn verkocht kun je terug sturen aan de NCFS. Deze worden dan in mindering op de factuur gebracht. Wil je meer weten? Mail naar Trudy van de Veen

Wil je een luiaard los bestellen? Stuur dan een bericht naar info@ncfs.nl met je naw-gegevens. Er komen dan € 7,50 verzendkosten bij. 

 

Poster voor luiaardverkoop A3 Download
Poster voor luiaardverkoop A4 Download