Lopen voor lucht

Marion van de Laar
Qr
van totaal € 1.000 (204%)

Hoi, mijn naam is Marion van de Laar, 32 jaar jong en ik heb Cystic Fybrose (taaislijmziekte). Ik ga dit jaar de vierdaagse van Nijmegen lopen en ik ben van plan dat kruisje op te gaan halen! Samen met mijn vader en moeder ga ik deze uitdaging aan.

Ik stel graag doelen voor mezelf en wil deze dan ook écht behalen. Als mensen zeggen ‘kan je dat wel?’ laat ik graag zien dat je met wilskracht en optimisme de hele wereld aan kunt en je niet moet vergeten te dromen.

Ik wil de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen om geld op te halen voor onderzoek naar Cystic Fybrosis zodat wij niet tientallen pillen per dag hoeven te slikken om in leven te blijven. Op dit moment ligt de levensverwachting van CF-patiënten rond de 45-50 jaar. Ik wil dat wij net zoveel kans maken om oud te mogen worden net als ieder ander zonder CF. Ik wil dat wij ook allemaal toekomstdromen kunnen maken.

Met jullie steun kan er geld opgehaald worden voor onderzoek naar nieuwe medicatie en behandelingen. Medicijnen zijn binnen handbereik en er zijn volop ontwikkelingen maar nog niet genoeg om ons dezelfde kansen te geven. Ik wil jullie daarom vragen mij te helpen een steentje bij te dragen. Dat wij als CF-patiënten nog veel uitdagingen aan mogen gaan en dromen waar kunnen maken!

Liefs, Marion

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 2.042 22-06-2020 | 15:08 Totaalbedrag donaties ingezameld vorige platform t/m 22 juni 2020.